Zgornjesavinjski zdravstveni dom Nazarje

Zadrečka cesta 14, 3331 Nazarje
Tel.: 03 839 24 30 Fax.: 03 839 24 80

Reševalna služba

ZGORNJESAVINJSKI ZDRAVSTVENI DOM NAZARJE
 ZADREČKA CESTA 14, 3331 NAZARJE
 REŠEVALNA POSTAJA MOZIRJE
tel.:03 837 08 08
gsm: 041 741 134, 031 741 134
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nenujne in sanitetne prevoze v Zgornjemsavinjskem zdravstvenem domu izvajamo od ponedeljka do petka med 06:00 in 22.00 , v sobotah pa med 06:00 in 14:00 uro. Nujni prevozi pa se izvajajo 24 ur na dan vsak dan v tednu.

Nujni prevozi

Nujni prevozi štejejo tisti prevozi, ko je potrebno zagotoviti čimprejšnjo zdravniško pomoč in preprečiti najhujšo možno posledico za življenje ali zdravje zavarovane osebe, za zdravje drugih, in v vseh primerih, ko zavarovana oseba potrebuje takojšnje nujno zdravljenje in nujno medicinsko pomoč.

Nenujni prevozi

Za nenujne prevoze štejejo tisti prevozi z reševalnim vozilom ali drugim prevoznim sredstvom:

  • ko gre za prevoz nepokretne zavarovane osebe, vendar ne zaradi reševanja življenja ali nujnega medicinskega posega,
  • ki se izvedejo zato, ker bi bil prevoz z javnim prevoznim sredstvom ali z osebnim avtomobilom za zdravje zavarovane osebe lahko škodljiv,ali nemogoče
  • ko zdravstveno stanje zavarovane osebe terja spremstvo zdravstvenega delavca.

Sanitetni prevozi

Sanitetni prevoz je prevoz pacienta, ki med prevozom ne potrebuje spremstva ali zdravstvene oskrbe zdravstvenega delavca, prevoz z javnim prevoznim sredstvom ali osebnim vozilom pa bi lahko bil za njegovo zdravje škodljiv. Med te prevoze spadajo tudi dializni in onkološki bolniki.

REŠEVALCI V REŠEVALNI POSTAJI IN NUJNI MEDICINSKI POMOČI;

- DAVID KRAMER zdravstveni reševalec- vodja       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

- VINKO BIZJAK voznik-reševalec
- ROBERT PODKRIŽNIK zdravstveni reševalec      Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
- JURIJ KRAJNER    zdravstveni reševalec            Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
- VLADIMIR KRŽAČEK  zdravstveni reševalec           Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
- MATJAŽ ŠTRUCLJ  zdravstveni reševalec           Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
- MARKO PETKOVIĆ zdravstveni reševalec          Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
     
   

SPREMLJEVALCI V NUJNI MEDICINSKI POMOČI;
-MARKO BEZOVŠEK  zdravstveni reševalec             Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
-MAJA GRUDNIK diplomirana medicinska sestra       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
-MITJA LOČIČNIK diplomiran zdravstvenik                 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
-LEON LOČIČNIK diplomiran zdravstvenik                 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.